tirsdag 29. desember 2009

Bonus-vinnere Juleønske

Hei alle sammen.

Nå håper jeg virkelig at dere har hatt en riktig så koselig julefeiring så langt. Heldigvis er det fortsatt igjen noen fridager å se fram til også. Fridager som sikkert vil inneholde masse god mat, kaker og hyggelig selskap.

Og jeg håper også at dere har ønsket dere mere til jul - og fått flere pakker - enn deltagelsen på Juleønsket-bonusen vår tilsier. For der var det bare tre deltagere. Men jeg satser på at det skyldes at dere har prioritert tiden til familie og venner i stedet for scrapping nå. Og det er jo veldig hyggelig å være sammen med andre i julehøytiden, så det var nok vel anvendt tid.

Men våre tre deltagere må jo roses for sin deltagelse, for det var 3 flotte bidrag vi har fått inn.

Vi har som vanlig stemt fram en vinner, og den som trakk det lengste strået denne gangen var

Ulrika

som ønsket seg en spark til jul. I bloggen sin avslører hun også at hun fikk ønsket sitt oppfylt, og det er jo ekstra hyggelig. Gratulerer så mye som vinneren av utfordringen Ulrika.

Den flotte LO'en til Ulrika har behagelige samstemte farger. Sirkelen gir en spennende brytning av de rektangulære formene, og det er flott med de røde detaljene som tar igjen fargen fra bildet.


De to andre bidragene er laget av henholdsvis Linn (til venstre) og O'Heidia (til høyre) . To flotte bidrag det også.

Ulrika får denne herlige pakken fra Patternscape, som inneholder masse flotte jule- og vinterark, samt minialbum og juleskrifter. Håper den kommer godt tilnytte når julebildene skal scrappes. Linn og O'Heidia får en liten trøstepremie hver seg. Så dere må alle tre sende deres adresse til oss på mail, så vi får sendt ut premiene deres. :)
Til slutt vil jeg få ønske dere alle ei fortsatt god jul. Nå som de rødeste juledagene er over er det kanskje flere av dere som får litt scrappetid? Det har i allefall jeg tenkt å prioritere. :)

Vi titter snart innom igjen, så det er bare å følge med. :)

3 kommentarer:

Vibeke sa...

Gratulerer så mye Ulrika - en herlig LO du har laget:)

Kos dere med premiene alle 3:)

Gro aka emrille sa...

Gratulerer til alle tre:)

Wenche sa...

Gratulerer!!

 

blogger templates | Make Money Online