lørdag 12. desember 2009

Juleønske

God lørdags ettermiddag folkens. Vi har allerede kommet til den 3. helga i advent - og jeg håper julestemningen begynner å sige inn over dere alle. Om ikke alle kroker er vasket ennå, og kakeboksene ikke er fylt opp med de 7 obligatoriske kakeslagene - så ta det med ro, det er ennå tid.

Men har dere fått tid til å skrive ønskeliste ennå? Det begynner å haste litt for nissen å få den. Men hva ønsker du deg til jul?

Vi har en bonusutfordring til dere som går på nettop det.
JULEØNSKE
Hva er ditt juleønske?

Som du ser har vi i designteamet løst oppgaven litt forskjellig. Noen av oss har scrappet våre barns ønsker, noen våre egne mens Gro har gått tilbake til barndommens ønsker. Hvordan du løser din er helt opp til deg.


Her kommer våre LO'er om juleønsker:
Mønsterarkene vi har brukt på våre kreasjoner er sponset av den norske scrappeprodusentenDet er også Patternscape som har sponset premien som inneholder masse mønsterpapir, et julealbum og noen flotte juletekster.I tillegg til hovedpremien hvor vinneren stemmes fram kommer vi til å trekke en trøstepremie blant alle deltagerne. Den heldige får 3 grønne juleark fra Patternscape.


Så nå er det deres tur. Scrapp deres juleønske.

Legg ut bidraget ditt i bloggen din eller send det til oss på mail som vanlig.
Frist for å delta er mandag 26. desember ved midnatt.

Så gjenstår det å ønske dere ei fortsatt god helg.

3 kommentarer:

ThisIsAnfield sa...

Har ikke scrappet så masse den siste tiden, men viste godt hva ei ville scrappe for denne oppgava, derfor blir ei denne gangen med! :-)

Her er mitt bidrag: http://thisisanfieldsblogg.blogspot.com/2009/12/mitt-bidrag-til-stm-bonus-julenske.html

UlrikaT sa...

Min juleønske: http://lofoto.blogspot.com/2009/12/julenske.html

oheidia sa...

Jeg måtte jo delta på denne oppgaven. Får se i morgen om jeg kan fotografere Lo'en i dagslys. Ble ikke helt vellykket den avfotograferingen her!

juleønske

 

blogger templates | Make Money Online