lørdag 14. februar 2009

Vinner av sukkertøy:)

På en dag som tradisjonelt er for å glede andre og som også innebærer mye søtt er det en glede å kunne trekke en vinner av dette flotte sukkertøyet, sponset av Scrapp og Lapp:

Sukkertøyet viser noe av alt det fine Isabell har i butikken sin, så ta en tur innom og se på det hun har - det anbefales:)

Vi har kost oss med alle historiene om hvordan dere har gledet andre, og håper andre også har blitt inspirert til å spre litt glede rundt seg. Dere har laget middager til slitene menn, venninner med barn og til foreldre. Det er passet hunder og katter og barn, slik at eierne kan reise på hytteturer eller nyte en time i badekaret. Fedre har blitt i godt humør av en telefonsamtale, husverter har fått sjokolade og jenter blitt kjørt hjem fra skolen i kulda. Venninner med bilproblemer har fått hjelp, og slektninger har fått besøk og hjelp til både husvask og klesvask. Slitne kollegaer har fått gode ord og kaffe, og travle småbarnsmødre har fått hjelp til barn og fått komme foran i handlekøene.

Dette gjorde vinner av trekningen:
scrapping the music på norsk har de en utfordring gående, den handler om å glede en annen...
Vel, i dag har jeg vært hos bestefaren min (83 år) og vasket for han, og da jeg dro derifra så tok jeg med meg klesvasken hans =0)
Hyggelig for meg å være til nytte for andre, og hyggelig for min bestefar å få besøk samtidig som han slipper både husvask og klesvak =0)

Og den som skrev dette er Gunn-Hege!!!
Vi gratulerer:)
Send oss adressa di på epost til oss Gunn-Hege, så skal du snart få en pakke i posten:)

Takk til alle som deltok! Og vi har jo hele tiden flere vinnermuligheter, nå kan dere jo være med på vår Sang #3. Så hvis du ikke allerde har gjort det så la det inspirere av sangen "Dra tilbake" av Erik og Kriss. Fristen er 23.02, så du har ennå god tid:)

7 kommentarer:

Vibeke sa...

Gratulerer Gunn-Hege!!:)

Og takk til alle dere andre som var med på vårt litt annerledes Sukkertøy!! Utrolig hyggelig å lese om alt det dere har gjort for å glede noen andre:)

Francielle sa...

gratulerer så masse! Velfortjent!

Monica sa...

gratulerer Gunn-Hege - kos deg med sukkertøy! :)

Linn Eva og Eirik sa...

Grattis grattis!! :))

Camilla sa...

Gratulerer så mye! :)

Wenche sa...

Gratulerer! Snille mennesker er glade mennesker!

Gunn-Hege sa...

jøss!!!!!!
Jeg er målløs egentlig -og tro meg: det skal noe til =0D
Hurra Hurra!!!!!! Tusen tusen takk for at dere klarte å trekke meg!!!!
Pleier ikke ha flaks på sånne trekninger så jeg er i ekstase!!!!!
En fortreffelig uke til dere alle, you`ve made my month!!!!!

 

blogger templates | Make Money Online