torsdag 12. februar 2009

Er du klar???

Er du som meg, altså Gro, som alltid er litt seint ute?

Som har masse gode ideer, men som ikke er så god på å gjennomføre i tide?

Jepp, det nærmer seg Valentin-dagen, og selvom jeg synes den er veldig komersiell, så synes jeg også at det er koselig å gjøre noe spesielt for kjæresten min denne dagen. Da designteamet skulle lage sine bidrag til Bonus #3 Valentinoppgaven vår lagde jeg en matpakkepose til mannen min, pent dekorert og greier. Jeg syntes det var en veldig god ide, helt til det gikk opp for meg at Valentin-dagen er på en lørdag og da jobber ikke Gro-mannen... Så i kveld skal det lages noe nytt:)

Og det er jo ikke for seint for deg heller. Finn litt inspirasjon i linkene under og lag en hyggelig hilsen til noen du er glad i. Og legger du det ut i bloggen din, eller sender oss et bilde, før fredag kl 24, så der du med i trekningen av den flotte premien som er sponset av Glitter og Stas:

Det er heller ikke for sent å bli med på trekningen av sukkertøyet vårt, gled en annen :)
Her kan du jo slå to fluer i en smekk; lag noe hyggelig til ValentinDagen og gled en annen:)
Tidsfristen for sukkertøyet er fredag kl 21.

Her er noe av det jeg har funnet som inspirerer til Valentin-gaver:

Håper du fant en ide du likte - og at vi ser deg bidra til bonus #2 og sukkertøyet vårt:)

3 kommentarer:

Fantepie sa...

I bloggen min ligg eska med løvtynne hjerter fra Freia som eg dekorerte til mannen min. Han er vekke i helga, men eg lurte den ned i kofferten hans som ei lita overrasking!

Francielle sa...

Jepp, jeg er som gro og er alltid seint ute, men jeg fikk tid til å lage noe til min kjære! Sjokolade og roser hører vel med?

Klikk på navnet mitt så kommer du rett inn!

Sasha sa...

Veldig seint ute som alltid;) Kan du skjønne hvorfor..... Men nå har jeg iallefall fått laget en liten ting til min kjære som han skal få i morra. Takk for inspirasjonen og "pushet" dere gir.

 

blogger templates | Make Money Online