onsdag 1. april 2009

Vi ønsker april velkommen:)

Siden det er en ny måned - så skjer det jo som vanlig noen forandringer her i bloggen også - og vi synes det er veldig greit at vi tar en liten visning av det i et lite innlegg:

Månedens Sponsor for april er TreL.
TreL har en fast porto på kun 33,- - og det er masse flott i butikken. Vi har også lyst til å skryte litt av DesignTeamet til TreL - masse flotte jenter - som skaper sååå mye flott. Du kan se mer i bloggen til TreL her.
Tusen takk til Linda i TreL som er en god sponsor for bloggen vår:)Vi jentene i DesignTeamet har kosa oss med så mange flotte sponsorpakker denne måneden. Helt utrolig hvor mye herlig vi får i disse pakkene våre.
Håper dere alle kan ta dere en liten tur innom våre kjære sponsorer - det er tross alt takket være dem vi kan ha så flotte premier:)
Hvis du eller din bedrift har lyst til å bli en av våre sponsorer - send oss en mail da:)


Her er DesignTeamet sine sponsorer for april:

Noe som vi jentene i DesignTeamet synes er veldig koselig - er å plukke ut de 5 bloggene fra Lista vår. De 5 bloggene som vises frem for litt ekstra inspirasjon.
Har du lyst til å stå på Lista vår? Les mer her


Våre 5 utvalgte for april er:


Pia

Kristin

Tangent

Sasha

SmutiSiden det er onsdag i dag - så skal det jo komme en ny Sang!!! Men ikke riktig enda....Den kommer senere i dag :)
Stikkord for sangen: Sjarm, topp, heks....


Stikk innom senere i dag - så får du vite hva neste Sang er:)

1 kommentar:

Francielle sa...

Herligheten så spennende det er å komme hit hver gang! hohoohoh gleder meg til ny sang....og jammen så nysgjerrig jeg ble!Sjarm, topp heks....jeg får ta på grublebrillene mine! I`ll be back!

 

blogger templates | Make Money Online