fredag 1. januar 2010

Nytt år - nye muligheter


Godt nyttår alle sammen.

Jeg håper dere hadde en fantastisk nyttårsfeiring i går, i hyggelig selskap med familie og venner. Og heldigvis er det ennå 3 fridager igjen før blåmandagen står for dør. I allefall for oss som slipper helg og skiftarbeid.

Jeg synes alltid overgangen til ett nytt år er merkelig. Får meg til å tenke på tiden som har gått, men det gir meg også forventninger om året som kommer. Og nå skal vi begynne å skrive 2010. Det tar nok noen uker før det blir en vane.

For oss i STM har 2009 vært et fantastisk år. Vi har opplevd en kjempemessig mottakelse etter at vi startet bloggen i januar 2009 - og feirer dermed ett år i disse dager. Vi har hatt overveldende mange deltagere på utfordringene våre, og det har gitt oss masse inspirasjon til å fortsette. Vi er dere evig takknemlig. Vi har også i løpet av året erfart at det finnes uttallige dyktige scrappere her i landet, og stadig dukker det opp nye, og for oss ukjente navn. Det er virkelig morro. Artig er det også at vi har fått med oss så mange spennende sponsorer, og at vi har kunnet bidra til å introdusere dere for nye utenlandske produsenter.Men nå er det på tide å se framover. Vi kommer til å gjøre noen forandringer for 2010. Vi går fra å ha utfordringene våre på en fast ukedag til å velge en fast dato.


Månedsplanen vår vil i år se slik ut:


1: Månedsinnlegg og presentasjon av Sang
5: Fanfare: Vinner av forrige måneds Sang presenteres
7: Bonus
25. Frist Bonus
28. Fanfare Bonus
30. Frist sang

I tillegg til den faste Sang og Bonus oppgaven vil det fra tid til annen komme en EkstraBonus ved merkedager, høytider, eller andre spesielle dager og hendelser. Disse EkstraBonusene vil ikke ha noe fast mønster, så her er det bare å følge med. :)

Som dere ser reduserer vi aktiviteten noe, slik at flere skal få sjansen til å delta. Vi håper dette blir mer oversiktlig for både dere og oss. Og vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger etterhvert om hvordan dere synes dette fungerer.

Det blir desverre også en forandring i DesignTeamet. Silje har bestemt seg for å gi seg som DT-medlem hos oss for å konsentrere seg om studiene sine. Det har vi jo full forståelse for - og ønsker henne masse lykke til. Men samtidig synes vi det er fryktelig trist å ikke ha henne med på laget lenger. Men vi håper hun vil fortsette som en aktiv scrapper slik at vi alle får nyte godt av hennes nydelige kreasjoner.Sponsorer:
I januar har vi to flotte sponsorer som sponser DesignTeamet:

Maja Design kjenner dere vel alle til. De nydelige, romantiske og nostalgiske arkene produsert i Sverige. Dette har blitt en kjær produsent og favoritt blant mange scrappere. Og vi er alltid spent på nye kolleksjoner fra Maja Design.


Mådendens andre sponsor er


som produserer nydelige blomster i alle former og fasonger, noe som har blitt et "must" for mange scrappere og kortlagere. Er du glad i blomster kan du glede deg til utfordringene våre nå i januar.


Da gjenstår det for oss bare å ønske dere alt godt for 2010. Vi gleder oss til mange koselige scrappe - og bloggstunder sammen med dere alle.

Ingen kommentarer:

 

blogger templates | Make Money Online