søndag 6. desember 2009

Juleinspirasjon med Maja Design


Så har vi kommet til andre søndag i advent, og rundt omkring i de norske hjem tennes nå det andre lyset i adventsstaken.


I dag vil vi bare inspirere dere, for vi har nemlig fått i hende de nydeligste julearkene. De fleste av dere har sikkert forlengst oppdaget den nydelige juleserien fra Maja Design. Maja design har kalt serien sin for Gammeldags jul, og med arknavn som Doft av nejlika, Karamellstrut, Julebord, Morfars gran og Tomten kommer, er det ingen grunn til at julestemningen skal utebli. Arkene finnes i tradisjonelle rød og grønn farger, og en beige/brun variant. Se, nyt og la deg inspirere.


Her er det vi i Design Teamet har laget av arkene. Håper dette kan inspirere dere til å lage noe flott. Det er ennå tid før jul til å lage noen koselige julekort eller julegaver. Eller kanskje du kan bruke arkene når du skal scrappe årets julebilder.


Du kan lese mer om hvert enkelt prosjekt i våre personlige blogger, som er linket i navnene våre over prosjektene. :)

Dersom du har brukt eller bruker Maja-arkene i dine prosjekter framover, blir vi glade hvis du legger inn en link i kommentarfeltet her. Men dette er som sagt ingen utfordring, og heller ingen premiering. Bare masse kos og hygge.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte kreasjoner! Maja papirene er så nydelige, har kjøpt inn noen av dem=)

Håper dere har hatt en flott helg jenter!

Klem fra Cathrine:)

Vibeke sa...

Nyyydelige ark!!! Og masse herlig inspirasjon fra dere damer:) Takk!!!

 

blogger templates | Make Money Online