fredag 13. november 2009

Helg!:)

Endelig er det fredag!! Nok en uke er snart forbi - og nå er det HELG!!
Merker godt at vinteren er på tur, det blir tidligere mørkt om kvelden... Men det er jo en flott mulighet til å kose seg litt ekstra inne i egen stue:)


Håper dere alle ser frem mot en hyggelig helg. Noen skal kose seg med famile eller gode venner, andre ser kanskje frem til sofaen og TV titting - og noen av oss skal scrappe:) Bli gjerne med på en av våre utfordringer - du finner dem øverst til høyre:)


Vi vil gjerne gjøre noe hyggelig til en av dere:
Så legg igjen en kommentar i dette innlegget, så er du med i trekningen av en premie fra oss. Vi trekker en vinner søndag kveld kl 21.00 - så du må gjøre det innen da:)Fra alle oss STM jentene:
GOD HELG :)

38 kommentarer:

Vaskeromsscreppa sa...

Hei Hei. Ja nå er det helg og det er deiilig. Jeg skal bake med mine søte små imorgen. Men håper at jeg rekker en time eller to til julekortlaging på vaskerommet:-)

Jeg synes denne bloggen er helt topp. Får inspirasjon til å screppe, lage kort osv.

Ønsker dere alle en riktig god helg. Hilsen Liv

Cathrin sa...

Er litt lettere å sette seg ned med god samvittighet å scrappe nå når det ikke er lyst og varmt ute. Da jeg er alene hele helgen, skal jeg tilbringe så mye tid som mulig med alt scrappeutstyret...skal bli så kos! :o)
Snille dere som ønsker å gjøre noe hyggelig for oss, dere gjør en kjempeflott jobb!
God helg til alle dere! :o)

Tessa sa...

God helg!!

mae sa...

Que tengan un lindo fin de semana!!Aca en Argentina hace mucho calor y les quiero decir que me encanta su blog!!!Saludos!!!!

Vimse Maisa sa...

Det er alltid like koselig å titte innom når dere poster i bloggen. Kjekke utfordringer og sanger. En riktig god helg til dere også.

Janne-Lise sa...

Vil bare ønske dere en skikkelig herlig helg!! Det er så mye flott i denne blogge, fine linker, flotte utfordringer og gode ideer. Her inne koser jeg meg masse!!

Anonym sa...

Dere altså! Dere gjør jo hyggelige ting for oss hele tiden dere! Med å velge flotte sanger, gi oss utfordringer, bonuser, koselige kommentarer og dere snekrer sammen de lekreste inspirasjonsbidrag!
Ha en riktig god helg alle dere også! Her snør det nå, tiddelibom :)

isabell sa...

Jippi helg :) Så deilig med fri sammen med familien. I ettermiddag har jeg og guttene bakt boller, imorra blir det en tur på julemessa og julebord på kvelden.
Men håper det blir litt scrapping innimellom;) Å da er det supert å ta en tur innom bloggen deres:)
Der er det alltids en oppgave som frister og masse inspirasjon å finne. Takk for jobben dere gjør for oss scrappere her ute:) Jeg setter hvertfall stor pris på den:)
Go helg til dere alle!!

Wenche sa...

Ønsker dere alle ei strålende helg :-)

Diddij sa...

Deilig når helgen kommer, og man kan fyre i ovnen, tenne lys, momse på masse godt snop og bare drukne i scrappeting, mens man pønsker ut noe digg å lage. Her inne hos dere er det mange fristelser å begynne på, så kanskje jeg rett og slett hopper opp nå og setter med ned å produserer noe?

Ha en fantastisk helg jenter :)

Tonitti sa...

Så koselig:)
Idag har man vært å handla julegaver:) Og i helgen blir det avslapping og kos med mine små.
Ikveld er det scrapping til deres sangoppgave, ride ranke :)
Bloggen deres er helt fantastisk og morsom.

Ha ei kjempe god helg, dere:)

Vibeke sa...

Så koselig da!!! Blir gjerne med på denne trekningen :)

Her skal det bakes litt kaker i helgen. Og kanskje blir det kosetid ved scrappebordet også:)

Ønsker dere alle en riktig god helg!!

toi9 sa...

Det var så koselig med lysene :)
Nå er det inne tid med barna. Lage julegaver å bare kose oss, og så ønsker så klart mor (meg), litt tid til scrapping. Har så store planer å få unna mange LOer......Håper det blir snart !!!

Dere må alle ha ei strålende helg !!=))

Pia sa...

jeg skal til jule scrop hele lørdagen og hygge og scrappe sammen med 12 andre piger, så det bliver dejligt. Alle jer på STM må have en rigtig dejlig weekend og tah for en skøn udfordrings blog.
knus Pia

Siv Anne sa...

God helg til alle dere STM damene.

Nok et hyggelig tiltak fra dere.


Klem Siv Anne

Gladie sa...

Det er alltid like hyggelig å titte innom her - og så er dere så snille! *smelt* Har store planer om å scrappe i helga, og #22 står ganske høyt oppe på prioriteringslista. Ønsker dere alle en koselig og/eller kreativ helg :)

Heidi sa...

God helg til dere også!!

Her i huset er det en litt "hektisk" helg...minstemann blir nemlig 5 år på mandag så i morgen er det barnebursdag!! Dvs diverse baking på mamma'n nå i kveld...hadde jeg enda kunne planlagt litt bedre og gjort det gjennom uken som var...vel, sånn er det. Litt scrapping har det også blitt tid til i kveld ;)

Men, igjen...god helg til dere alle!!!!!!

Gunn-Elin sa...

Endelig helg igjen, og for meg erdet ikke hvilken som helst helg. I dag skal nemlig lillesøster gifte seg. Så her sitter jeg og har litt nerver på hennes vegne. Brudebuketten og resten av blomstene ordnet jeg i går. Så nå er jeg snart klar til frisørtime. Og da er det bare å få på finklærne og pynte kirka. Jeg kommer nok til å få ei fantastisk helg :) Og det håper jeg alle dere andre får også. Kos dere..:)

Anne Bente sa...

Rigtig god weekend til alle jet, der laver en utrolig flot udfordringdblog til os ndre,

her er julen så småt begyndt, det vil sige vi var til årets første julefrokost i går:)

vejret minder ikke meget om november, her har vi 13 grader, men regn, synes ikke vi har set solen i uger nu
god weekend :)

Torill sa...

Så snille dere er!
Jeg er alltid glad for en overraskelse i posten! Skal vel scrappe litt i helgen, også! god helg til dere alle!!!

madeleine sa...

blir bare jobbing på meg i helga, men håper jeg rekker noen timer ved hobbybordet også :) Og da er det bra å ha en så flott blogg som dette og søke etter inspirasjon! Tusen takk til dere som holder på med dette til glede for alle oss andre :D
Også vil jeg ønske alle en riktig god helg :)

MonaV sa...

Ønsker dere en flott helg alle sammen.
Her har vintern kommet over natta og det snør nå også.....ypperlig å sitte inne med litt puslerier kanskje.
Jeg for min del står på farten til Skedsmohallen og nok en dansekonkurranse for Guro. Vi gleder oss for det er både veldig moro og veldig sosialt....dette er noe vi koser oss med begge 2.

Monika sa...

Ha en super duper helg alle sammen!!

ingeborg sa...

Ønsker alle en kjempefin helg!
Og takk for fine oppgaver og hyggelige tilbakemeldinger når man leverer bidrag.

Isabell - Taranita sa...

Hei hei jenter.
Hadde gledet meg masse til helgen og kos sammen med mine kjære, men meg og barna tok svineinfluensa vaksinen på torsdag og jeg har vært kjempe dårlig siden=( ikke nok med det, men denne helgen er mannens jobbehelg så får ikke slappet av heller, typisk. Men men, ungene er snille og hjelper mamma så godt de kan.

Ha en strålende helg

Klem fra meg=)

Kjerstin sa...

Og en god helg til dere også! :) Koselig innlegg å finne her inne idag - her er det regn og blest, så de lysa så herlig lune og varme ut - god stemning! :D

Scrappy klem C",)

Anonym sa...

Åhh, så koselig gjort av dere! Har arbeidshelg denne helga, men jammen skal jeg finne tid til litt scrapping i kveld tenkte jeg, og prøve meg på en oppgave her inne! Takk til dere for masse flotte og inspirerende oppgaver! :)
Ha ei fortsatt fortryllende helg!

Tone-supermonster sa...

God helg til dere alle!
Alltid koselig å stikke innom her, idag intet unntak. Det er jo så spennende med slike overraskelser.

GryA sa...

Dere er da verdens snilleste som bare helt sånn plutselig har lyst til å gi bort noe! God helg til alle!

Nina sa...

Hei. Så koselig at dere har lyst til å glede en av oss da:) Dere er kjempeflinke!! Masse flotte utfordringer. Håper dere alle har en fantastisk helg:)

Katrine sa...

elsker helgene. da får en så mye tid til familie og scrapping, og slipper hverdagens mas og sjas...
og ikveld blir det film, brus og potetgull :D ønsker alle en god helg....

ThisIsAnfield sa...

Så artig med en gave da!! :-)

Ei elsker vanligvis hæljan, men etter ulykka ei var i for nesten 2 uker sea, så føler ei at hælja no bare er ekstra dager som ska forseres. Det er sikkert fordi ei no bare sitt heme hver dag.

Satser på at ei blir frisk fort og snart orker å scrappe mye mer.
Har scrappet en lo til sang # 23 hos dere, men ei vet ikke om ei får levert den, da ei ikke får til å overføre bilde til datan etter at tlf også måtte se seg tapt etter ulykka!

Anonym sa...

Synes detter en en kjempe bra blogg:)

Julie sa...

Herlig med helg!
Jeg sitter på scrapperiet med tente lys, Melody Gardot i bakgrunnen og koser meg med julebildene fra i fjor.

God helg!

Siv Anita sa...

En dag med plaskregn her....
Men det triste været har jeg oversett med shopping, scrapping og en hyggelig rødvinskveld.

Ønsker dere en fortsatt fin helg! :o)

Lise sa...

Deilig med litt fri sammen med familien. Jeg og minsten har laget nisser i dag, er jo snart advent;)God helg alle der ute, og spesielt til STM-jentene;)

Elisabeth sa...

Hei endelig helg ja, men den er snart over. I dag har vi hatt Scræppetreff. Vi er fem damer som møtes en gang i blandt og det er veldig koselig. Fikk laget en LO på treffet. Gleder meg til neste treff, det er så gøy og se hva andre lager og få nye ideer og inspirasjon, denne bloggen er også til god hjelp. En stor klem til dere som er med på å få STM så bra til.

Inas lune hjørne. sa...

Tenkte jeg skulle inn og titte om dere hadde en utfordring eller to som kunne passe meg. Og dette var jo en ganske så "lett" utfordring.
God søndagskveld til dere alle. :-)

 

blogger templates | Make Money Online