lørdag 1. august 2009

Plutselig var august her!

Det er utrolig hvor fort tida går nå på sommeren, til tross for regn og ruskevær over store deler av landet!
Mange har vel nå vendt hjem fra ferie, og er i full gang med klesvask og forberedelser til hverdagen som nå melder sin ankomst. Vi skal tilbake i jobb, og barna i barnehage og skole.

Men selv om hverdagen er tilbake, så er det jo masser av moro å se fram til også!
Vi regner med aktiviteten vil ta seg opp igjen framover, både i blogger og ved scrappebordene rundt om i landet vårt, for nå kan vi blogge og scrappe med god samvittighet igjen! ;)

Månedens sponsor her hos Scrapping The music - på norsk, og den som sponser premiene til begge Sang-utfordringene i august, ersom nå er åpen igjen etter ferie og flyttesjau nå i sommer. Butikken er full av herlige varer, så ta en tur innom da vel!

DT-jentene er også denne måneden sponset av


en velkjent produsent for de fleste, med sine lekre papirer med tilhørende pynt. I tillegg til kolleksjonene Everafter og Early Bird, som ble nevnt i juli-innlegget, har vi jentene fått kitene

En annen sponsor vi har med denne måneden er Stop and Scrap

- en flott og oversiktlig nettbutikk med en kjempeutvalg av de kjente og kjære produsentene. Ta deg en tur innom og kikk på nyhetene deres, eller bare begynn på toppen og jobb deg gjennom alle de herlige produktene! :)


Også denne måneden har vi plukket ut 5 flotte blogger fra lista vår til inspirasjon for oss alle. Ta dere en tur innom og se på alt det flotte som lages, og legg gjerne igjen et lite spor etter deg!
Her er august`s 5 bloggere:


Da gjenstår det bare å minne om det som skjer her inne hos oss i tiden fremover!

I dag, 1. august er fristen for å søke på den ledige plassen i Design Teamet vårt. Høres det spennende ut? Send oss en mail da vel, før det er for seint!

Sang # 15 Stilleste gutt på sovesal 1
har frist den 10.08.09, og fristen for å slenge seg på gavedrysset i anledning 50.000 besøk er den 16.08.

På onsdag kommer en ny Sang, så stikk innom igjen da!
Ha en strålende scrappe-måned alle sammen! :)

1 kommentar:

Silje sa...

Å så utrolig gøy at bloggen min er en av de fem dere har plukket ut for august! Tusen takk! :)

 

blogger templates | Make Money Online