lørdag 8. august 2009

Litt lørdagsinfo :)

Det er fortsatt sommer, det er lørdag og det er litt sol her på Hamar:)
Vi håper dere alle har en flott helg der hvor dere bor!


Som de fleste sikkert har fått med seg, så har vi søkt etter nye DT medlemmer. Vi har fått inn så mange flotte søknader - fra så mange utrolig dyktige scrappere!!
Vi har kikket på søknader, lest i blogger og er i utvelgelsesprosessen vår nå!! Vi har bestemt at vi vil utvide vårt DT med 2 nye jenter - så følg med - snart blir det klart hvem disse 2 blir :)

Det har vært litt mindre deltakelse på våre utfordringer nå i sommer, som jo er helt forståelig - men vi håper og tror at scrappelysten kommer tilbake hos de fleste snart!! Vi sitter ihvertfall klare med mange spennende Sanger og Bonuser utover både høsten og vinteren.
Så her er det bare å komme innom for å hente litt ekstra inspirasjon:)

Er du en av de som enda ikke har kastet deg med på noen av våre utfordringer? Du synes kanskje det er litt skummelt? At du kanskje ikke er dyktig nok? Eller at du ikke har blogg?
Hvis du synes det er litt tryggere - så send oss gjerne ditt bidrag på mailen vår, da er det kun vi STM jentene som ser det - og det blir vist frem hvis det vinner eller blir en av våre favoritter.
Så det er bare å kaste seg med - vi vil gjerne være en utfordringsblogg som er passende for alle:)

Som vanlig så finner du våre utfordringer oppe i høyre hjørne:)

Det er fortsatt mulighet til å delta på vår store
BLOG CANDY
- med hele 5 premier!!


Da vil vi jentene bare si:
God helg til dere alle :)

1 kommentar:

Chrisd sa...

Hi ,
I'm Norwegian American and I found a photo of me in my costume with my Bestemor and little brother on 17th of Mai. It's B&W and I don't know how to do a scrapbook page with it. Any suggestions?Takk

 

blogger templates | Make Money Online