fredag 26. juni 2009

Sommer!!:)

Da ser det ut til at sommeren har kommet i store deler av Norge!!

Vi håper dere alle har noen flotte sommerdager med sol og varme:)


Men vi i STM skal holde "åpent" hele sommeren!! Alle våre utfordringer og kåring av vinnere kommer som de skal. Mulig dere kommer til å merke at det er litt stillere fra oss rundt i bloggene deres - men vi skal på litt ferie vi også:)

Vi har jobbet med å få inn noen nye sponsorer den siste tiden - og hvis du tar en kikk på venstre siden - så har vi fått inn mange nye, spennende og flotte sponsorer. Vi gleder oss til å scrappe med disse produktene - og ikke minst få vist frem alt det flotte vi har fått til dere:)

Scrappe ja...Vi håper dere alle finner litt tid i sommer til å kaste dere over våre flotte utfordringer. Sol, strand og varme på dagtid - litt scrapping og noe kaldt i glasset på kvelden:)

For en liten stund siden så søkte jo vi jentene etter nye lekekamerater - eller DT medlemmer som det kanskje kalles - og allerede har det kommet inn mange flotte søknader. Tusen takk:) Men det er fortsatt over 1 måned igjen til søknadsfristen - så vi håper det er flere som har lyst til å være med i kampen om 1 eller flere DT plasser. Har du noen spørsmål før du søker - så er det bare å sende oss en mail. Du kan lese mer om her.

Utfordringen våre finner du som vanlig oppe i venstre hjørne:)
Er du en av de som synes dette ser spennende ut - men ikke helt vet om du tør å slenge deg med? Dette er bare moro - så scrapp i vei:)
Reglene våre finner du her


Da gjenstår det bare å si:
Kos dere med sommeren:)

Ingen kommentarer:

 

blogger templates | Make Money Online