mandag 1. juni 2009

Det er sommer!!!:)


Når mai er forbi så ta deg en tur
til steinrøysa nedi bakken
der blomstrer det nyperoser i ur

i steinrøysa nedi bakken

og blåklokker står og ringler i kratt

når bålet er tent ved midtsommernatt

blir juni en drøm som du finner att
i steinrøysa nedi bakken


Da er mai over - og vi går nå inn i en av våre herlige sommer måneder. Men selv om det er sommer - så kommer det utfordringer her hos oss. Og som vi alle vet - skal det være ekstra morsomt med utfordringer - så hører det med noen flotte premier også.

Nå skal dere få hilse på våre sponsorer nå i JUNI:Månedens Sponsor nå i juni er den lokale scrappebutikken - Unik Hobby - her på Hamar.
Unik Hobby har mange flotte DT medlemmer - blant annet Norgesmesteren i kort Anita Hagen.
Alle vi jentene i STM handler mye der. Det er en flott butikk med stort utvalg. Og selvfølgelig - her finnes det også en nettbutikk - så alle dere der hjemme kan shoppe i "vår" fine butikk.
Her er noe av det Unik Hobby kan friste med:

Flotte mønsterark fra Maja Design
Martha Stewart Edger Puncher
Nyheter fra Making Memories
Masse flotte stemplerVi jentene i DesignTeamet har som vanlig kosa oss med mange flotte sponsorpakker. Dette er de gavmilde sponsorene nå i juni:


Denne sponsoren vår er det nok kanskje en del som ikke har hørt om. De er franske og lager de nydeligste og kuleste arkene!!! Vi kom over de på en av våre bloggrunder - og heldigvis for oss - så takket de ja!!! Det finnes clearstamps, pynt og massevis av tøffe ark!! Dette er en skikkelig MÅ HA!!!Så ta deg en tur inn på Onirie sin nettside!! Du kommer til å bli imponert - og du kommer til å få lyst til å shoppe...

Men det vi gjorde når vi fikk denne sponsoren - var at vi tok kontakt med Linda i TreL - og hun har tatt inn noe fra Onirie!! Hos TreL finner du både ark, pynt og clearstamps!!
Takk for at du gjorde det litt lettere for oss å få tak i Onirieprodukter Linda:)RiffRaff sponset med så utrolig mange flotte figurer, bokstaver og andre figurer. Vi har kosa oss skikkelig når vi har malt, krakkelert og jobbet med disse. Anbefaler på det varmeste at du tar deg en tur innom RiffRaff sin blogg - der får du mange gode tips om hvordan du kan anvende disse.
Her er noen av de aller nyeste RiffRaffene!!.


Gjett om Hot off The Press sponset bra da!!! Alle vi jentene fikk en stooor blokk med ark + masse stæsj hver. Og i tillegg fikk vi litt ekstra som vi har brukt som premier.
Utrolig mange flotte ark - som også passer bra for nybegynnere. I denne blokka så passer alt sammen:) Her er noen eksempler. Men sjekk nettsiden for mer info:)


Og sist - men ikke minst GlueDots!! Dette er vel et produkt som vi alle bruker hver eneste gang vi scrapper!! Vi fikk en stor eske med alle mulige GlueDots produkter - dette har vi delt søsterlig - men det er fortsatt igjen noe som kommer som premier etterhvert:)


Vi fortsetter med å plukke ut 5 blogger fra Lista vår.
Hvis du vil stå på Lista vår - så legger du bare igjen en kommentar om det:)
Dette skal være 5 blogger som kan gi litt ekstra inspirasjon til alle oss andre:)

Denne gangen har vi valgt ut 5 jenter som er utrolig dyktige - og de oppdaterer bloggene sine ofte. Så vi anbefaler på det varmeste å avlegge disse jentene mange besøk:)I kveld er siste mulighet for å slenge seg med på Sang #10!!:) Vi får inn herlige bidrag til Hermegåsa hver eneste dag - utrolig morsomt å se hvordan dere tolker våre LOer!! Tror nok det er mange av dere som har gode minner fra En solskinnsdag - for der har det allerede kommet inn mange bidrag:)

Men dere kreative mennesker!! Takk for de flotte forslagene til utfordringer vi allerede har fått inn!! Vi setter stor pris på det!! Men vi håper på flere tips også:)Nå er klokken 07.50, og her på Hamar skinner sola allerede - det blir nok en herlig sommerdag. Vi håper dere alle får en flott dag der dere er - vi er tilbake igjen på onsdag med vinneren av Sang # 10:)


Kos dere med sommeren
- og husk å ta dere en tur innom sponsorene våre:)3 kommentarer:

Camilla sa...

Så gøy at dere har plukket ut min blogg. Tusen takk for det! =)

Jeg hadde aldri hørt om Onirie før, men så mye lekkert da! Ble en liten bestilling fra meg nå. ;)

Wenche sa...

Så artig å bli nevnt her :-) Setter jeg virkelig pris på.

Anne Bente sa...

åhhhh så hyggelig, 10000 tak jenter, det blev jeg virklig glad for:)

 

blogger templates | Make Money Online