søndag 3. mai 2009

Vinneren ble nr 7:)

Tusen takk til alle dere som har deltatt på vår lille markering av den amerikanske National Scrapbooking Day. Det har vært en stor glede å besøke bloggene deres og lese om hva scrapping betyr for dere og hva som inspirerer dere om dagen. Det er ingen tvil om at dere er glad i hobbyen deres og koser dere med den!

Vi har trukket en vinner og vinneren ble kommentar nr 7:)


Og kommentar nr 7 kom fra Nina's rosa verden, som skrev dette om hva scrapping betyr for henne i sin blogg:
Scrapping the music feirer NSD og har en utfordring om å skrive hva scrapping betyr for meg, skal prøve å fatte det litt i korthet.
Jeg har alltid sakt at scrapping er terapi, og det gjør at jeg virkelig kobler ut all stress og andre tanker og bare koser meg glugg. Det å skape noe har alltid gitt meg en god følelse og trangen til å skape noe er ofte tilstede. Den kommer å går, men kjenner at scrapping er noe jeg vil holde på med resten av livet. Har alltid likt å lage album og samle på minner, så jeg har egentlig scrappet fra jeg var tolv, tretten år gammel.
Det å fortelle en historie og beholde minnene er vel det jeg mener scrapping er, formidle historien videre i generasjoner så barna mine kan lese hvordan jeg så på de da de var små. Lese verbalt hvor glad jeg er i de, det kan nemlig ikke sies for ofte.
Nå om dagen er jeg tilbake til stilen som jeg begynte på, nemlig clean and simple, og Cathy Zielske er en av de jeg blir inspirert av. Har akkurat avsluttet et kurs med henne og jeg liker at hun setter bildene og journalingen i fokus.

Nina, du vinner da denne lille pakka:


Send oss adressa di så kommer den snart i posten:)

4 kommentarer:

Francielle sa...

oioio så heldig du er! Gratulerer så masse med den fine pakken!

Smuti sa...

Gratulerer så masse med den flotte pakken!
Kos deg!
*klem*

Ellen Karin sa...

Gratulerer Nina. Håper pakken kommer til nytte og glede. :)

ninabakke sa...

Gratulerer :)

 

blogger templates | Make Money Online