fredag 1. mai 2009

Hurra for mai!!:)

Da har vi allerede kommet frem til mai!! Så fort disse månedene går!! Men det er jammen meg herlig med lengre kvelder, varme og sol:)


Som vi har sagt tidligere - det må et par ting til for at denne bloggen vår skal fungere.
Den ene tingen er DERE - den andre er våre kjære SPONSORER. Det er takket være disse gavmilde menneskene at vi kan friste dere med flotte premier. Så vi håper dere tar dere en tur innom disse flotte butikkene - hent inspirasjon - og kjøp deg gjerne noen nye og flotte scrappesaker:)

Månedens Sponsor i mai er Kort & Scrap.
Det er Kort & Scrap som sponser de to Sang utfordringene vi skal ha nå i mai - gled dere til å se de flotte premiene som er plukket ut til dere.

Her er et par herlige ting vi fant inne hos Kort & Scrap:

ClearStamps. Flotte swirler som du kan pynte både Loer og kort med. Akkurat nå er det 30 % på denne:)

ClearStamps - murvegg. Kun 22,-!!


I tillegg så er det masse flotte varer på SALG - med opp til 75 % avslag. Det liker vi!! Her finner du salgsvarene!!:)
RiffRaff har sponset oss jentene med massevis av flotte ting!! Vi gleder oss til å bruke disse på fremtidige utfordringer!! Det er så mange muligheter med disse RiffRaffene!!!
Disse kan du male på, bruke krakkelering, kle med mønsterpapir etc. Bruk fantasien!! Besøk RiffRaff sin hjemmeside for mer inspirasjon:)Patternscape er norsk - og papirene og tilbehørene lages her i Norge!! Utrolig mange flotte og herlige mønsterark.
Papirdesign har vi vel alle hørt om!! Og de fleste har vel sikkert scrappet med ark fra dem også!!:)
Akkurat nå så er det kommet en utrolig flott vårserie!! Lekker!!:)
Hvis du ikke har lagt til Papirdesign sin blogg i din bloggliste - så gjør det nå!! Papirdesign har utrolig dyktige designere som lager de flotteste ting!!
Her har vi en flott svensk butikk!! Ljuva Anglar har 2 flotte norske designere på sitt team - sjekk bloggen deres:)
Ljuva er tidlig ute med nyheter i sin butikk - og det er alltid masse flott å finne der. Her er noe av det vi falt for:

Dette er mønsterark fra Maja - en av våre andre sponsorer. Så utrolig flotte!!:)Skaparlusten har så mye fint i butikken sin!! Vi jentene fikk hvert vårt KIT fra dem - og vi var strålende fornøyd!! Sjekk nettsiden for mer info om Månadspaket:)


Maja Road Mist
Vi har fått så utrolig masse flott fra GlueDots!! Stor pose til hver av oss jentene - og litt snadder som vi skal bruke til premier til dere!!:)
Sjekk hjemmesiden til GlueDots for masse flott info:)Fra Hotp har vi fått så utrolig mye flott!! Masse ark og mye herlig stæsj!! Du har muligheten til å vinne noe av dette hvis du slenger deg med på Gled en venn.Og som alltid - så har vi funnet frem til de 5 utvalgte denne måneden!!:)
For de som ikke vet hva det er - så plukker vi i Design Teamet ut 5 blogger fra Lista vår. Disse står i egen liste - og skal være til litt ekstra inspirasjon for oss alle:)
Vil du være med på Lista vår? Les mer her.
Akkurat nå så er det 123 flotte blogger på Lista vår!!


Her er de 5 utvalgte for mai:


Marianne

Ulrika

Hanne

Toini

Gunn - Hege
Kos dere med en ekstra fridag!! Bruk den gjerne til litt scrapping. Vi har 3 flotte utfordringer akkurat nå - de ligger som du vet oppe i høyre hjørne:)


Fra alle oss i Design Teamet: God 1 mai:)

1 kommentar:

Hanne sa...

Å du store allverden, her fikk jeg nesten kaffen i vrangstrupen, og måtte klikke på navnet for å se at det virkelig var meg!! Åh, nå ble jeg glad og stolt, tusen takk!

Jeg har jo ikke allverdens tid til blogging og sånt om dagen, men nå fikk jeg jammen lyst å prøve å få ferdig den honningsmaken jeg begynte på for leeenge siden, og som bare måtte parkeres... Det er jo en stund til midnatt?!

Takknemlig hilsen og god klem til dere fra Hanne :)

 

blogger templates | Make Money Online