tirsdag 14. april 2009

Påskeharens pakke.

Først og fremst vil vi takke for alle tilbakemeldingene dere har gitt oss, både positive og negative. Vi suger dem til oss!
Her finner du alle de flotte kommentarene vi har fått - og selv om fristen er ute - så tar vi gjerne i mot flere vi:)Angående det at bloggen kan være treig å laste, så har vi nå prøvd å gjøre noe med det ved å endre antall innlegg på førstesiden. Vi håper det har hjulpet for de som sleit med det!Vi ser at flere av dere ikke er helt fortrolig med bakgrunnsfargen, bloggen vår skal få en makeover i løpet av kort tid - så følg med:)
Flere er også interessert i å kunne levere andre ting enn LOer, og der har vi nok vært for dårlige til å informere. Vi tar imot både Loer og kort og det dere ellers måtte finne på å lage med scrappesakene, bare bidragene oppfyller kravene til tekst, se reglene våre om du lurer!Dere er en ivrig gjeng scrappere der ute som gjerne vil ha flere utfordringer fra oss også. Foreløpig blir det nok omtrent som det har vært, vi må ha tid til å scrappe inspirasjonsbidrag også vet dere! ;)

Men husk at dere kan levere så mange bidrag dere vil til hver utfordring, det er jo mange muligheter i en sang!Om noen har veldig sterke ønsker til sanger, så send oss gjerne en mail til stmnorge@gmail.com så skal vi ta de opp til vurdering!Så....over til det dere vel er spente på - vinneren av påskeharens pakke! Pakken består av dette snopet:

Og den heldige er......tamtarataaaaaa!!!!

Send oss adressen din på stmnorge@gmail.com, så kommer den plutselig dumpende ned i postkassa di! Håper den faller i smak! Kos deg!Tusen takk igjen, for alle tilbakemeldingene, og for alle bidragene dere sender inn til utfordringene våre .
Scrapping The Music - på norsk hadde ikke vært noen ting uten
alle dere som følger oss!!


Til slutt vil vi bare minne om at det fremdeles er tid til å slenge seg med på Sang # 7 Kjempeform, som har frist 20.april, og i morgen kommer en ny sang!

3 kommentarer:

MacNina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
MacNina sa...

Oj, så gøy!
Tusen hjertelig takk! :)

Asil sa...

Grattis!


Men hva ser jeg - fjerne svartfargen?? Neeeeei, den (og den råååsa teksten) er jeg blitt vant med nå - den ER dere, og den skiller dere ut fra alle de andre! :P

 

blogger templates | Make Money Online