lørdag 18. april 2009

Hva skal du gjøre i helga?


Så var det helg igjen - en svært etterlengtet en denne gangen (eller er ikke helg alltid det?).
Her i huset har mannen reist ut for å seile så jeg har hele dagen for meg sjøl - og den tilbringes (selvfølgelig) på scapperommet og delvis foran PC'en. Her skal det ryddes litt i dag, scrappes og jeg skal besøke blogger for å få inspirasjon og glede meg over alt det vakre dere lager:)

Jeg håper det er flere som får tid til å scrappe i helga - og selvfølgelig at noen av dere kaster dere over utfordringene våre:)

Den morsomme sangen til Ylvis "Kjempeform" har innleveringsfrist nå på mandag, så hvis du ikke har scrappet noen av livets oppturer eller nedturer så er dette helga til å gjøre det!
Livet har også mange små gleder og lykker noe De Lillos synger om i "Smak av honning". For meg er dette en veldig spesiell sang, og jeg håper at flere av dere lar dere inspirere av den flotte teksten:)

Nå hører jeg papirkutteren og mønsterarkene mine roper på meg, så da gjenstår vel bare å ønske dere alle en riktig god helg:)
Og dere - trenger dere inspirasjon så sjekk blogglista vår! Det er så mange dyktige scrappere der, så besøk en blogg eller to eller ti og se på hva andre lager for tida. Og husk å legge igjen noen kommentarer da, vi blir vel alle glad for at noen liker det vi lager:)

Helgehilsen på vegne av alle STM-jentene
Gro

2 kommentarer:

Tone sa...

Jeg fikk scrappet ett kort i går, men kan ikke legge det ut enda, for mottaker får det ikke enda, hehe!
Blir nok litt scrapping i morgen vil jeg tro! Holder på å rydde på scrapperommet, men det tar jo så evig lang tid å sortere alle alle alle esker, Jeg skal nemlig lage nytt system i tingene *sukk* Hehe!!
Ha en flott helg folkens :)

Anonym sa...

God helg ja! Vi blei i all spontan hast invitert til å delta på live-sendingen til Det Store Korslaget i oslo! Så vi måtte bare hive oss rundt for å organisere oss til oslo før sendingen igår kveld. Så da gikk plutselig hele helga med til det, på bekostning av alt jeg hadde tenkt til å scrappe!!! Men det var jo morro lell! :D Så da blir det jo litt begrenset hva man rekker å få gjort
... hehe

 

blogger templates | Make Money Online