onsdag 11. mars 2009

Vinneren av Sang # 4Da er dagen her, dagen vi skal utrope vinneren av Sang # 4, "Ut mot havet". Vi har fått sååå mange flotte bidrag, hele 81 stykker!!! Vi er sååå glade for at så mange klarte å scrappe og kose seg med Rune Rudberg!! ;)Ja, vi vet at sangen ligger ganske høyt på harrylista til de fleste, men desto morsommere er det at så mange har klart å finne inpirasjon i denne sangen!! For den er jo faktisk veldig scrappbar! Det har dere alle bevist nå!Nivået på scrapperne i norge er sååå høyt, det ser vi her på STM, så det var ikke bare bare å kåre en vinner! Noen av våre favoritter ser dere her:Vi jentene i STM stemmer faktisk veldig forskjellig, men vi var veldig enige om at denne gangen var det beste bidraget dette:
Gratulerer Francielle !!!!


Gratulerer med en plass i Galleriet vårt, og du kan nå smykke bloggen din med denne logoen :
Og så kan du glede deg til denne flotte premien fra
Send oss adressen din på mail til oss, stmnorge@gmail.com så sender Scrapstore denne flotte premien hjem til deg:)


Så må vi bare få takke alle dere som er med på utfordringene våre, både denne og alle de andre! Det er dere som gjør bloggen vår så bra!!Sleng dere gjerne med på Sang #5 Sommerfuggel i vinterland, vi har allerede fått mange flotte bidrag, men har plass til maaange flere!!


Vil dere glede noen, så bli med på Sukkertøyet vårt, det er ALLTID koselig å få kommentarer i bloggen sin!16 kommentarer:

Nina sa...

Gratulerer, Francielle! For en lekker LO. Og så utrolig mange flotte detaljer.

ninabakke sa...

Gratulerer :)

Masse flotte LOEr!

Ann Cicilie sa...

Gratulerer! Vel fortjent :)

Monica sa...

gratulerer så mye!! ikke bare lett å finne en vinner med så mange herlige bidrag vi har fått inn! Men vi klarte det!
Kos deg med premien din, Francielle! :)

Vibeke sa...

Gratulerer så mye Francielle!!! En kjempeflott - og detaljrik LO du har laget her!!!:)

Og til dere alle: Vi er super imponert!!! Dere er bare så utrolig flinke!! Og vi er så glade for at dere synes det er gøy med utfordringene våre!!:)

Se opp - kan jo hende det kommer en ny Bonus utfordring snart ;)

Ønsker dere alle en flott onsdag:)

Mokka sa...

Gratulerer!! Nydelig bidrag!

Mange andre flotte bidrag også. Skjønner GODT at det er vanskelig å kåre en vinner ja!

Merete sa...

Gratulerer, Francielle:) Nydelig bidrag!!

Tone sa...

Gratulerer! Så flott den var! :)

Francielle sa...

OIOIOIOIO har du sett???og for en herlig start på dagen! Hohohohoh ja nå kan jeg virkelig smile!TUUUUSSSEN takk jenter for stemmene og for en deilig pakke som jeg gleder meg til å få i posten! Og så mange fantastiske flotte bidrag som kom inn da!! Må gratulerer alle andre også for kanonbra innsats! klem på

Gro aka emrille sa...

Gratulerer til alle som leverte - masse, masse flotte bidrag! Jeg håper dere bruker blogglista vår til å sjekke ut noen av de superflinke scrapperne som er her inne! Og GRATULERER til Francielle - lekkert bidrag!!!

Camilla sa...

Gratulerer så mye! Virkelig fortjent! ♥

Sasha sa...

Gratulerer så masse. Jeg fikk skikkelig sommerfølelse av den lekre LO'en din. Masse herlige detaljer og skikkelig kuuul båndbruk:)

Wenche sa...

O - herlige scrappere. Dere er et knippe av fantastiske kreative sjeler. At dere utfordrer oss med 81 bidrag når vi skal stemme, er bare en fornøyelse. Gratulerer med seieren, Francielle! Og til dere andre , - også gratulerer. Dere er flinke

Anne M sa...

Gratulerer!! Vel fortjent, LOen var kjempelekker!

Asil sa...

Gratulerer så masse, frøken F! Den LOen er så herlig sommerfrisk og med så mange detaljer at jeg kan se på den både en og to og tyve ganger!!! :D


Og så feirer jeg litt for meg selv for at jeg havna blant favorittene igjen, såå kry da! :P

Linda sa...

Gratulerer så mye Francielle! Utrolig flott LO!!

 

blogger templates | Make Money Online