søndag 15. mars 2009

Søndag!!:)

Kun et par timer igjen av denne uken - og denne søndagen, Vi jentene her i STM håper dere alle har hatt en hyggelig - og kanskje litt kreativ helg:)


Vi har bare lyst til å fortelle litt om Sukkertøyet vårt vi!! Nå har vi vært rundt og kikket i bloggene til de som har deltatt - og der er det jammen meg mye hyggelig lesing!! Så morsomt å se at dere finner inspirasjon - og glede i hverandre sine blogger. Kanskje noen av dem har skrevet noe hyggelig om akkurat deg i bloggen sin?
Det er fortsatt god tid til å delta - så vi håper at akkurat DU blir med på dette. Du får masse inspirasjon - og du kan gi litt av deg selv til noen andre:)
Du kan lese mer om dette her.

Fristen på "Sommerfuggel i Vinterland" er 23.03.09 - om ca 1 uke. Vi har fått inn nesten 40 bidrag til denne - og vi gleder oss til å få se enda flere nydelige bidrag. Er det noen av dere som blir litt skremt av at sangen er på dialekt? Du oversetter den enkelt og greit til "ditt språk".

Jeg elsker denne tiden her på året jeg!!! Solen skinner - fuglene kvitrer og det begynner å lukte vår ute!! Jeg er sikkert ikke den eneste tenker jeg:)
Sleng deg med på "Vår utfordringen".
Finn frem noen mønsterark med herlige farger - og plukk frem dine flotteste blomster - og scrapp vei:)Vi er tilbake på onsdag med en ny sang - og den kan dere glede dere til!!! Den sangen har så utrolig mange scrappemuligheter så det er en sann fryd!!:)


Søndag er en populær dag for blogging - så ta gjerne for deg noen av de flotte bloggene på
Lista vår:)


Kos dere resten av kvelden
- og vi ønsker dere en flott start på uken som kommer:)

Ingen kommentarer:

 

blogger templates | Make Money Online