lørdag 17. januar 2009

Takk til alle sponsorer.


SCRAPPING THE MUSIC PÅ NORSK = EN SUKSESS

Det er kanskje litt tidlig å konkludere, men med den store oppslutningen vi har hatt på vår første utfordring og bonusoppgave så våger jeg å gjøre det alikevel.

Og det er veldig moro at det har gått så bra, siden vi har fått med oss så mange flotte sponsorer. Vi vil derfor sende en STOOOOOOOR TAKK til alle sponsorene våre, som våget å satse på oss før vi visste noe om hvordan det ville gå. Vi er dere evig takknemlig for alle flotte sponsorbidrag som kommer inn til oss, og direkte til vinnerne av våre utfordringer.

Nå vil jeg forklare litt mer om sponsorene våre:

MÅNEDENS SPONSOR:
Dette er den sponsoren som sponser premien ved alle ordinære utfordringer for den aktuelle måneden. Dere vil alltid finne logoen til månedens sponsor helt øverst i venstre hjørnet. (Under banneren vår.) For Januar er månedens sponsor

Du finner logoen til de andre sponsorene som vil bli månedens sponsor etter tur i venstre kanten, under månedens sponsor. Men her følger en kort liste:

SUKKERTØYSPONSOR:
Som fast sponsor til sukkertøyene våre har vi fått med oss butikken fra det blide sørland:

Allerede har vi hatt en heldig sukkertøy vinner som mottar en flott pakke herfra.

SPONSORER TIL DESIGNTEAMET:
Vi vil også få trekke fram de som har vært så snille å sponse oss i designteamet med materialer til å lage inspirasjonsbidrag. Vi kommer til å tydeliggjøre når vi har brukt materialer fra hver enkelt sponsor etter hvert som bidragene blir lagt ut her i bloggen, men de DT-sponsorene vi har fått ja fra foreløpig er:


Som dere ser er sponsorene vi har fått med oss en salig blanding av produsenter, magasiner og forhandlere. Det er et spennende utvalg, og jeg anbefaler alle å ta en nærmere titt hos alle våre sponsorer. Her er det utrolig mye flott å få kjøpt, og det bugner også av inspirasjon.

Vi fått med oss mange flotte sponsorer, men vi har absolutt plass til flere. Så er du en produsent eller butikk, og har lyst til å være med oss på oppturen er det bare å ta kontakt. :)

Det er fortsatt tid til å slenge seg med på både Sang # 1 og Bonus # 1, og det er heller ikke så mange dagene igjen til Sang #2 kommer.

Ha ei fortsatt god scrappehelg!

2 kommentarer:

ninabakke sa...

Jubler med dere. Jeg synes det er kjempe kult å scrappe til sanger, og er jo ekstra koselig med norske :)

KOmmer til å følge med videre, knall blogg!

Asil sa...

Flotte, flotte sponsorer dere har fått med på laget, takk til dem. Og takk til dere som har satt igang dette - hadde ikke tenkt at man kunne ta utgangspunkt i en sang engang, så her er det masse av inspirasjon å hente!

 

blogger templates | Make Money Online