lørdag 20. desember 2008

Presentasjon av Design Teamet vårt:)

Hei igjen!!:)

Det er sikkert noen av dere som allerede har vært på besøk i våre personlige blogger og kikket litt.
Men jeg har lyst til å nevne en liten ting: Alle vi jentene bor i Hedmark - og møtes på treff.

Her kommer en liten presentasjon:


heihei:)
Litt om meg. Jeg er en jente på 20år fra elverum. Her bor jeg i en passe stor leilighet sammen med min sønn storm på snart to år:) Begynte å scrappe da storm ble født febr.07 og ble bitt fra første stund, jeg rett og slett elsker det:) Stilen min er veldig varierende, vil ikke sette meg i noen bås, jeg scrapper etter humøret rett og slett:)
- scrapbooking følger dessuten veldig hånd i hånd med min foto-hobby, som jeg utlever gjennom mitt nikon D40:) designer også for TreL og Scrapping Norge.
Men det er ingen hemmelighet, for de som har fulgt meg litt, at det er musikk er det som inspirerer meg mest, så dette blir morromorro:)
Heisan!!Litt om meg ja... Jeg er 34 år - er mamma til 2 herlige jenterog forlovet med Morten.Vi kjøpte hus for 2 år siden - som vi har tatt fra hverandre og pusser opp igjen.
I november 2007 fikk jeg øynene opp for scrapping.. Det begynte med at jeg kjøptelitt papirer og stæsj på den lokale fotobutikken. Men jeg ble fort hekta ja...Jeg elsker denne hobbyen!!!
Min scrappestil er litt ..tja - jeg prøver å variere litt - men den siste tiden har jeg hatt sansen for lag - på lag.
Til jul i fjor fikk jeg mitt første speilreflekskamera - Nikon D40. Men jeg har enda ikke lest bruksanvisningen - såj eg tar fortsatt bilder med automatisk på:) Moro er det uansett.
Jeg gleder meg skikkelig til å ta fatt på Scrapping the Music. At den er på norsk er veldig viktig for meg, for det er ytterst sjelden at jeg scrapper på andre språk.I tillegg er er jeg med i DesignTeamet til Scrappeloftet - og Scrappehuset.


Jeg er en passe gammel snart-3-barnsmor. Jeg har scrappet siden 2004, da jeg fikk mitt første barn, men det er først nå det siste året jeg føler at jeg har funnet "min stil". Jeg scrapper for det aller meste barna og bonusbarna mine, blir lite tid til noe annet. Inspirasjon finner jeg overalt, i blader, på gata, på nett, en genser, osv. Men må nok innrømme at det oftest er nye produkter som får meg i gang. Alltid moro med noe nytt! Jeg liker en salig blanding av tøft og søtt, alt som kan rives eller svertes funker fint. :D
Merker at jeg svikter mer og mer hva syrefrie produkter angår, men prøver å begrense meg littegrann. Nå for tida går det mye i blonder, swirler, nåler og perler hos meg. Kjempefint sammen med litt røffere saker, som grov hyssing og strie!!


ELLEN KARIN
Hei!
Jeg er Ellen Karin, en 34 årig patriot fra Brumunddal. Jeg er gift med min kjære mann, Tor Anders, og sammen har vi to herlige gutter på 5 og 8 år.
Jeg er utdannet regnskapsfører, og jobber i min fars firma på Hamar. Jeg er også utdannet aktivitør, og har jobbet en del år innen eldreomsorg, psykiatri og med psykisk utviklingshemmede før jeg ble lei kommunens nedsparinger, og bestemte meg for å skifte beite helt. I jobben som aktivitør fikk jeg brukt min kreativitet en god del mer enn jeg gjør i min nåværende jobb, men jeg angrer alikevel ikke på skiftet. Så får jeg la kreativiteten få utløp på fritiden…
Jeg begynte så smått med kortlaging i 1999/2000, og det utviklet seg og tok etter hvert litt av. Høsten 2006 scrappet jeg min første LO, en dobbel side med bilder fra eldstemanns første skoledag. Og det har blitt en del sider etter den tid, siden jeg har blitt hektet på scrapping også. Nå både scrapper jeg LO’er og kort, og digger begge deler og den variasjonen det gir meg.
Hvis jeg skal beskrive min egen stil tror jeg at det må bli – variert. Jeg kan scrappe i mange forskjellige stiler, men det som er typisk er kanskje at jeg ikke strekker noen av stilene til det ytterste. Jeg er kanskje litt forsiktig i alle stilartene. Min inspirasjonskilde er nok først og fremst bildene mine, samt scrappeproduktene jeg har for hånden. Ellers er jeg glad i å titte rundt på andre blogger, og være med i konkurranser på forumer. Dette gir meg også inspirasjon.
I tillegg til å være hobbyfreak elsker jeg også å ta bilder med mitt Nikon D80 kamera, og håper å få et fotokurs på nyåret slik at jeg kan lære meg litt mer om manuelle innstillinger.
I tillegg til å være DT på STM – på norsk, er jeg også DT på kort hos Scrapp&Lapp, og kursholder i scrapping på Unik Hobby på Hamar.Hei! Mitt navn er Linda, og jeg er ei jente på 24 år fra Elverum. Der bor jeg sammen med en utrolig snill og tålmodig samboer på 5.året, og vi har en sønn som ble født i mai 08. På fritiden er jeg veeeeeldig glad i å scrappe eller drive med annen papirhobby. Min scrappekarriere startet i mai 08, men jeg har lagd kort siden 2002.Stilen min er nok veldig varierende, jeg er ikke så låst i en stil tror jeg. Men jeg liker å bli inspirert litt her og litt der! Nå for tiden er jeg veldig glad i å distresse ting, ved å rive kanter og sverte. Men det viktigste for meg er at bildet kommer i fokus! Jeg syns det er kjempegøy å ta bilder, det kommer nok av at jeg savnet bilder å scrappe da jeg startet! Jeg gleder meg masse til å ta fatt på utfordringene som kommer her, og føler meg veldig beæret som får lov til å bli med på dette fra starten av!


Hei! Jeg er Wenche, 33 år, 2 barn og utflytta trønder som digger scrapping for tida. Jeg har alltid likt å samle minner gjennom bilder, og har klipt og limt inn i fotoalbum fra 1994. På en tur i USA i 2004 kom jeg over en scrappebutikk uten at jeg skjønte hva slags eldorado det var. Der kjøpte jeg et kit…
Høsten 2004 kom jeg inn på Arctic Scrapbooking for første gang. Da skjønte jeg hva dette gikk ut på. Jeg har ikke vært så aktiv, og det er først i 2008 at jeg har prøvd meg i konkurranser, og da var jeg den heldige som vant Forumutfordringen på Scrappehuset. Jeg lager også kort, men syns det er morsommere å få pynte større sider.
Stilen min er ikke noe å snakke om for her er det innfallsmetode; bruker det som ligger øverst i bunken. Ikke så opptatt av merker og det som er in. Jeg er veldig glad i å pynte med duppedingser, og det bærer hobbyrommet preg av.
Å få være med på å starte ”Scrapping The Music – På norsk” er stort, og jeg håper jeg kan bidra til at flere tør å pusle med minner som er viktige å ta vare på.


GRO
Gro er meg, men mange kjenner meg som Emrille:)
Jeg er ei Lillehammer-jente som nå bor på Hamar i et lite grønt hus med min kjære, Kjetil. Jeg er utdannet sivilingeniør, og jobber nå i et stort rørleggerfirma med ansvar for HMS, KS, IT og alt annet som jeg blander meg borti. Etter arbeidstid har jeg stort behov for å utfolde de kreative sidene mine, med scrapping og maling. Du finner meg som oftest på rommet mitt i kjeller'n:)


MARIT
Jeg er ei gla´jiinte på 29. Jeg nyter livets glade dager i Norges smilehull – Moelv. Her havnet jeg etter at jeg traff mitt livs kjærlighet. Jeg er utdannet grafisk ingeniør, og med den balasten der er det ikke rart at man har et spesielt nært og kjært forhold til papir og trykksaker. Jeg har med årene utviklet noe jeg liker å kalle papirgalskap. Heldigvis får jeg "behandling" for dette i jobben min (som jeg elsker!) som lærer på medier og kommunikasjon.
Med mitt syklige forhold til papir er det egentlig rart at jeg ikke startet med scrapping før. Jeg startet nemlig ikke for alvor med dette før i april 2008, altså i år og min første LO ble laget så sent som i midten av juni.
Jeg er utrolig glad for at jeg har fått denne muligheten og gleder meg veldig til å komme igang :D
Det var litt om oss!!!:)
Vi planlegger og planlegger - og velger og vraker i sanger. Det er jo så mange flotte norske sanger!

Tusen takk for de tilbakemeldingene vi har fått - både på kommentarer her inne - og rundt om på de forskjellige forumene!! Det er morsomt!

Snart er vi i gang:)

Husk Sukkertøyet vårt da:)5 kommentarer:

Tindaloo sa...

Supre jenter!!! Ser frem til hva slags kreasjoner dere blir å lage :)

Hadde vært moro om dere kunne nevnt nicket også (det dere bruker på forumene) sånn at man kjenner dere igjen! :)

Camilla's hjemmekos sa...

For en herlig gjeng:)
Lykke til!

Hilde sa...

Dette var en flott gjeng ja...og så flott at det er noen som er i nærheten av meg også da...trodde nesten jeg var alene om å holde på med kort/scrapping i dette fylket - og ikke minst i denne kommunen...men her er jo flere av dere samlet på et brett...

Lykke til...

Marianne sa...

Moro å lese om dere jenter.
Og et par fjes kjente jeg igjen
;-)
*vinker til Gro*

Merete sa...

Artig med en gjeng fra Hedmarken altså :) Skal heie på dere!!

Og jeg skal så absolutt delta på utfordringene deres!!

Lykke til!!

 

blogger templates | Make Money Online